divendres, 10 d’octubre del 2008

Emos


Amb els floggers, l'altra raça urbana típica a l'Argentina són els 'EMOS' (sovint també Homos) i que estan extesos arreu del món. Els Emos són adolescents entre 14 i 25 anys, que diuen seguir la música 'hard EMOtional core' i que vesteixen el vestuari corresponent: Roba negra molt ajustada, alguna peça de roba morada o de color viu a joc, sabatilles Converse, cinturó amb xapes, ulleres de pasta. El seu look és de físic prim, pell blanca i cara demacrada.
De fet semblen personatges sortits de la peli 'la novia cadaver' del Tim Burton.

El que més els destaca és el seu pentinat, porten llargues melenes pentindes endavant, i s'acostumen a tapar un ull per mostrar la seva 'disconformitat' amb la societat on viuen. Es tatuen flors, cors trencats i estrelletes (que macu...) , i és habitual entre ells el practicar sexe amb iguals de gènere.
Són gent amb comportament antisocial, tot i que sovint provenen de classes acomodades. No es comuniquen amb desconeguts, están tristos per convicció i ploren en grup (?!) per mostrar solidaritat entre iguals i compartir sentiments. Són delicats, sensibles i sovint s'autolesionen, fent-se talls o cremades per mostrar l'intenció de suicidi que mai porten a terme.

Per la vestimenta, no s'els ha de confondre amb punks, gòtics o heavys, no tenen res a veure!!
Definitivament he perdut el tren de les tendències...

1 comentari:

Unknown ha dit...

Efectivament, s'estén per tot el món...

http://www.tv3.cat/videos/671379