divendres, 5 de març del 2010

L'Albert a Mendoza

El darrer dissabte havia d'anar a Chile per trobar-me amb l'Albert (el meu germà) a Valparaiso. Però el terratrèmol del dissabte va fer impossible que ens trobessim, jo no vaig atravessar la cordillera i ell ha estat vagant per Chile buscant una forma de tornar. Al final li han donat un vol de sortida cap a Barcelona que deu sortir en aquests moments desde Buenos Aires, així que ha fet una parada tècnica de 24h a Mendoza per visitar-me.

A Mendoza ha pogut conèixer la ciutat, ha gaudit de la carn argentina (de vedella s'entén) i del vi d'un servidor. També hem gaudit dels supermojitos del carrer Arístides de matinada, cosa que ens ha fet llevar a l'endemà amb vacilacions, per anar a visitar les vinyes i el nou celler.

A les vinyes hem comprovat l'estat de maduresa del Malbec, sembla que encara li queden un parell de setmanes per ser collit. M'ha agradat molt rebre la teva visita broder, gràcies!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

el teu germà és el guapu de la familia oi? tu ets la seva versió desmillorada...

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per la rebuda i els jumbomojitos! Sort amb la verema! No sé si seré guapo però més que el Miquel sí!!!! jejejejejejej

Anònim ha dit...

No digueu tonteries, el Miquel és el més guapu de tots, és un autèntic pibón verbeneru!!!!