diumenge, 28 de setembre del 2008

¡Quiero unas lolas!

L'última moda als boliches argentins és la de sortejar operacions d'implant mamari entre les assitents al local. L'èxit és tant notori que s'en fan ressò els diaris Los Andes i Clarín.
La iniciativa va començar a la veïna província de San Juan i la moda, que s'està extenent com la polvora, ja ha arribat a Mendoza. Amb l'entrada al boliche la noia accedeix a un concurs on es rifa l'implant de pits en algún hospital presuntament reconegut.
Recordar que els implants de pits són molt comuns al pais, i que un es pot operar per 1/5 del preu que es paga a Europa. He de confessar que m'estic fent les càries, un 'empaste' em costa 15€, valga'm la comparació.

D'altra banda, la gent de Marketing no em deixa de sorprendre, i la simplesa humana encara menys. No dubto que aquesta moda argentina s'expandirà a Espanya com ho han fet productes argentins com el CQC o el Ricardo Darín.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

moltes felicitats miquel!
espero que passis un bon dia...

Anònim ha dit...

Ara entenc perquè sempre vas als boliches bro!

Lo lolo

Silvia ha dit...

No me n'havia adonat que avui era Sant Miquel, així que també felicitats!

Però el meu comentari anava per una altra banda. Només dir-te que qui no en té, doncs ha de comprar ;). I no sé en quins cercles et mous aquí, però t'asseguro que aquesta moda ja va arribar a Espanya fa alguns anys

Anònim ha dit...

Ole, ole y ole!!!!....

Anònim ha dit...

mas vale que sorteen también glandes así te pones uno

Anònim ha dit...

nena, que te como las tetas y el coño

Anònim ha dit...

MOOOOOOOOOOOOLTES FELICITAAATS!!!!

Sílvia BCN

Anònim ha dit...

Neeeeen, dissabte a la nit, abans d'anar de boliches, cap a quarts d'onze, treu el cap per la finestra que et saludaré des de l'aire!!! I si em tornen a segrestar a l'aeroport de Mendoza, t'envio un SMS.