dilluns, 8 de setembre del 2008

600's











Ja havia explicat que degut a la crisis econòmica cíclica del pais, el parc automovilístic argentí és d'allò més antic. Entre les antiguitats, m'ha sorprès molt de veure circular 600's, de forma habitual, amb mares que porten els nens al cole, l'avi que va a fer un tomb, un adolescent amb el cotxe heredat de familia, una mica com a Barcelona fa 25 anys?.
A l'Argentina els 600's són marca FIAT, i l'anomenen carinyosament el 'Fitito' o la 'bolita'. Én general la gent té molt afecte a aquest cotxe, perquè per molts, com a Espanya, va ser el primer cotxe que van conduir o comprar.
El 1.982 va sortir l'últim 600's de la planta de Buenos Aires, va ser el darrer a fabricar-se a tot el món, més o menys quan corria el Mundial del Naranjito.

De 600's s'en veuen de tot tipus, una mica a imatge dels seus propietaris: rovellats, encerats, tunejats, amb llantes d'aleació, descapotables!!!.
Cada cop que en veig un és com un viatge en el temps...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Un altre món, per aquí no se'n veuen ni en pintura!!!!Jo n'havia tingut un vermell, ara ja no se'n veuen de 600...A mi també m'has recordat bells temps!!!!
Records des de Barcelona!!!

Anònim ha dit...

Ens encanta el descapotable. No ens el podries enviar??? Per anar a la platja, ideal.
Petonets. Germana i familia.

Anònim ha dit...

600 amants és el que te miguel

Anònim ha dit...

Grande Mike

Anònim ha dit...

600 amants? Vols dir que tants? Jo no ho crec, és millor un de bo que 600 pájaros volando...

Anònim ha dit...

ell sabrà... jajajajajaja

Anònim ha dit...

despues de todo el tercer mundo resulta mas entretenido que tu prolijita tierra catalana....