dilluns, 21 de juliol del 2008

Copa America - Hockey

El passat dissabte es va jugar a Buenos Aires la final de la 'Copa America' de hockey patins, jugava Catalunya contra Argentina.
El partit va ser molt emocionant perquè fins 8 segons abans del final Catalunya guanyava 3-2 i Argentina va aconseguir l'empat in extremis. En la prórroga Argentina va marcar el gol d'or que li va valdre el títol. Ja és el segon cop que Catalunya perd la final contra Argentina...
El torneig es va jugar a les instal·lacions de l'Huracán, un club de futbol 'porteño' de primera divisió, on a part del futbol es practiquen tota mena d'esports, entre ells el hockey.
Les instal·lacions eren del tot tronades, amb un regust ranci, dona un bon reflexe de com és el pais per dins.
El hockei té una notable tirada a l'Argentina, i entre les seleccions nacionals 'albicelestes', la de hockey és la que té més títols mundials.
Catalunya encara no en té cap d'aquests títols... em pregunto quan ha de pagar Catalunya per participar en aquests torneigs.
El hockey és un esport espectacular de veure: velocitat, equilibri, emoció, un xic de violència... em donen ganes de posar-me els patins!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

molt curios els videus, veig que has posat molt hicapeu en la velocitat de l'esport, si que van rapids els nois de l'stick. Aqui a Catalunya la cobertura del mundialet has estat molt pobra, ens estem autodestruint!!!
Carxofeta, ja has mirat de posar-te un escot com la noia del fernet per atraure la mirada mes avall dels teus ulls?
lomane

Anònim ha dit...

Muy buenos traseros los del video,pena que esten tan vestidos!!! Casi equilibras el machismo del fernet