dimarts, 29 de juliol del 2008

'Bailando por un sueño'

'Bailando por un sueño' és la versió argentina del que a Espanya és '¡Mira quien baila!'.
Recordeu la Salsa de la Carmen Martínez Bordiu, la Lambada del Fernando Romay, o el Pasodoble de la Rosa de España?? amb l'Anne Igartiburu repartint elogis ensucrats? ... puajjjj, quina cursilada!!
La versió argentina no està per sosseries: només es fan balls amb cuixa i petxuga ben presents, no hi participen ni vells ni cecs ni acomplexats. L'extrem ha arribat amb la present edició: els aspirants a ballarins han de fer el 'baile del caño' que és ni més ni menys que el 'table dance' de les strippers, allò que la Txiqui Martí feia tant bé. Els ballarins/ines han d'estar ben atlètics per pujar la barra, així que només hi participen models, esportistes i actors/trius en plena forma.
El jurat, una colla de velles glòries siliconats-botoxats-enliftingats són duríssims puntuant, una concursant es queixava que no li havien puntuat el topless final, li contesten: 'las lolas no puntuan...'
La 'Pampita' és una model de fama al pais, els comentaris sobre el seu 'caño' de la setmana passada han fet córrer rius de tinta. Les xifres d'audiència són estratosfèriques i el 'caño' s'ha fet tant popular que gimnassos i centres esportius n'anuncien classes. Em pregunto, la gent farà 'el caño' a casa seva? amb la barra de la dutxa? N'hi ha per tant? Definitivament em quedo amb la versió cursi española... puajjj...

2 comentaris:

Silvia ha dit...

Jo he de confessar que ser go-go de bar sempre ha estat la meva vocació frustrada. Al Dir ja han començat les classes d'strip-dance, a la llarga segur que també en faran de caño. Al setembre ho miraré i potser m'apunti ;)

Anònim ha dit...

dios...

ja recuperat, feia temps que no em passava per aquí.

proposta de post: la reacció furibunda de l'Argentina futbolística per l'enrenou Messi, el maltractament que pateix el jugador al seu país 8que si li falta caràcter, que si és un traidor...) i, de retuc, la canya que han donat als catalans. Mirat desde aquí, resulta demencial, desproporcionat i injust, i donen ganes de enviar-los a tots a prendre pel cul, encara que no hem de perdre de vista que aquesta gent idolatra a un tipus que va defensar drogat la samarreta albiceleste que diuen que es sagrada en la competició més important a nivell de seleccions i per tant podem esperar qualsevol cosa.

dona'ns llum. I protegeix-te de la horda fanàtica: davant - esperem que no - un atac indiscriminat per la teva condició de catalán digues que ets del Raul González Blanco.