dimarts, 10 de juny del 2008

Torneo Clausura 2.008

Aquest diumenge va acabar Clausura, que és com la 1ª meitat de la Lliga argentina. Va guanyar River Plate, el 2on gran equip de Buenos Aires. El seu entrenador és el 'Cholo' Simeone, que va jugar uns anys a l'Atlètic de Madrid. Als seguidors de River s'els diu els 'Millonarios' o els 'Gallinas', perquè és l'equip de la zona burguesa de la ciutat. Ara mateix venien d'un periode de sequera de quatre anys, molt considerable tenint en compte que es juguen 2 campionats anuals, així que estan eufòrics.

Els 2 campionats anuals són 'Clausura' i 'Apertura', amb Juliol i Gener de descans. Com a cosa particular, baixen a 2ª els pitjors equips amb percentatge de punts dels darrers 3 anys. Això vol dir que els equips humils ho tenen magre per mantenir-se a 1ª, sembla que es una norma que es va inventar un any que Boca podia baixar a 2ª. És per això que no soc seguidor de Boca, no m'agraden els equips afavorits pels règims, tant se val del color que siguin. En canvi, 'Godoy Cruz' ha pujat a 1ª divisió, i és l'equip del barri de Mendoza on visc.

AUPA GODOY!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

GRANDE MIKE, GRANDEEEE!!! QUE VOLS DIR? QUE L'EQUIP DE GODOY JUGARÀ NEXT SEASON AMB EL RIVER I EL BOCA? QUE GUAPU!!!! PODRÀS VEURE PARTITS A LA LLOTJA, COM UN VIP!!!

Anònim ha dit...

i no podries fitxar als 3 paquets del Barça?? .. le va la juerga..