dilluns, 30 de juny del 2008

Botox

Tothom coneix els miracles que pot obrar un bon maquillatge. El cas de la presidenta Cristina F. Kirchner n'és un clar exemple. El contorn d'ulls i el rimmel no falten mai en les seves aparicions, i quan falten, baixa el % de popularitat. Bravo per la maquilladora oficial de la presidenta!!

D'altra banda, els cirugians plàstics argentins són molt reconeguts a nivell mundial. La població local té unes mitjanes altíssimes d'intervencions estètiques. Gent d'arreu del món aprofita el canvi favorable i venen a passar un parell de setmanes de vacances 'quirúrgiques'.
La presidenta, bona ciutadana, ha complert amb l'estadística i són conegudes i reconegudes les injeccions de botox. I no és la primera, en Menem ja s'havia re-implantat cabell i injectat botox, i n'havia cantat les excelències públicament.
Fa uns mesos 'il Cavaliere' Berlusconi també va passar pel quiròfan, John Kerry ja fa temps que en va reconèixer l'ús, igual que la presidenciable Hillary Clinton o l'ex-president peruà Alejandro Toledo.
És això una nova moda que ha de complir tot bon polític? La Seguretat Social ha de cobrir el botox? Les intervencions quirúrgiques dels presidents van a càrrec de l'Estat? En qualsevol cas la millora d'imatge és clara...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

mike!!!!! et faras algun retoc? aprofita man!!!!! com va tot? molta rasca? aki fa una xafogor terrible!!!! petons,rob.

Anònim ha dit...

I el que digui que l'arruga és bella val més que calli!! Ho tinc clar, en lloc de pla de pensions començaré a invertir en un "pla botox"... seria tot un detall per part de la classe política aprovar l'aplicació d'avantatges fiscals per aquestes inversions... suposo que seran els primers d'entendre la necessitat de retocs