
1 kilo de maíz blanco pisado.
1/4 kilo de porotos blancos.
1 pollo en trozos pequeños.
400 gramos de zapallo cortado en cubos grandecitos.
2 cebollas.
3 cucharadas de grasa o aceite.
4 tomates.
2 ajíes.
Sal, pimienta, ají molido, pimentón, comino.
Elaboración:
Remojar el maíz y los porotos secos, durante toda la noche.
Luego hervirlos (sin sal). Cuando estén casi tiernos, incorporar el pollo, el zapallo, sal, pimienta y condimentos, hasta que espese.
Y mientras se hace, preparar una salsa aparte:
Poner la grasa en una cacerolita y saltear la cebolla picada, con los tomates, ajíes y los condimentos, dejando que tome cuerpo de salsa. Servir el locro con su salsa

El 25 de Maig és el 'Dia Patrio', es conmemora la proclamació d'indepenència.
Aquest dia la presidenta fa un discurs que es retransmet a TOTES les emisores de radio i TV del pais. Botigues i supermercats regalen banderetes per portar a la solapa, i als restaurants i cases particulars es menja Locro. Jo l'he provat, és molt bo. Deu ser que per escoltar la presidenta cal menjar pesat.
3 comentaris:
¿Poroto? ¿Zapallo? ¿Ajíes?
Amb receptes així no milloraré les meves habilitats culinàries.
Ei! Estic fent comentaris a un post que encara no està publicat!!!
Degut a la diferència horària sempre m'havia semblat que tu vivies en el futur, sempre unes per hores darrera meu, que el que ja havia passat aquí encara estava per passar a l'Argentina. Però veig que també vius en el passat, i publiques coses en diumenge quan aquí encara és dissabte.
Paradoxes de l'espai-temps
això sembla un a un vis-a-vis..
Publica un comentari a l'entrada