dilluns, 21 d’abril del 2008

Pis nou!

Ja tinc pis!! Visc al carrer 'Patricias Mendocinas 573, de Mendoza'.










Després de viure en un hotel s'agraeix que hom pugui escalfar-se la llet o fer-se una truita... Necessito consells de decoració! el pis és una miqueta rústic, fins i tot té una secció pintada amb peixets i granotetes. El antics inquilins, a més de ser pares, eren una mica hippies, m'han deixat tot de 'dream catchers' i coixins indús... El sostre és de fusta, i el terra de rajola fosca, així que els colors de la paret han de ser clars. Destaco la llar de foc, somnio en encendre-la a l'hivern, i fer-hi l'amor al costat, damunt d'una catifa esclar...

6 comentaris:

Silvia ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Silvia ha dit...

Felicitats! Per fi ja tens micro-ones.

Pel que sembla a les fotos i dius al post, necessites una catifa urgentment (et recomano una de seda, que té un tacte acollonant, encara que és una mica cara. Si no, com a mínim una que no rasqui).

Per cert, falten les fotos del teu dormitori i del dels convidats.

Anònim ha dit...

Nen, aquesta és la meva!! Paper i llapis i apunta:

1er. Cortines: a la cuina, sobre l'aigüera, sense cortina. Zona menjador-estar: substituir cortines per estors, color llis neutre.

2on. Magenta: ja sabem que estàs travessant moments de certes vacil·lacions pel que fa a la teva condició. Tot i això, el magenta no t'està permès. Vermell malboro a la cuina, per donar un toc divertit i alegre enmig de tan blanc.

3er. Colors: no puc apreciar com és el sostre; si va pintat entre biga i biga, de la tonalitat clara que triïs a continuació. Les parets del menjador-estar han de tenir un toc de color: gama de beixos i combinant "L": beix clar/fosc o beix/blanc. Prohibit: grocs, verds, blaus, préssec, ocres... massa vistos.

4rt. Sofà: ja veig que els sofàs lletjos són una constant a la teva vida. A més. aquest fa pinta de ser molt incòmode. Urgent: canvi de sofà! Important: els braços han d'anar bé per col·locar-hi el cap quan t'estires a mirar la TV.

5è. Cadires: per poder salvar la taula, les cadires li han de donar un aspecte diferent, que ens allunyi del rústic. Un disseny modern estaria be.

6è. Auxiliars: ídem que les cadires, són els que han de donar un aire més actual. El pitjor: el moble TV. Falta: alguna prestatgeria.

7è. Catifes: independentment de l'ús que n'hi acabis donant, escampa alguna catifa sobre les toves.

8è. Llums: falten llums, una de peu i alguna d'auxiliar.

Quan hagis completat aquesta primera fase, ja filarem més prim en detalls.

M'oblidava: INDISPENSABLE - una cadireta ben baixa per quan coguis l'"asado".

Anònim ha dit...

miquel, el pis es acollonant!!!!! m'encanta... pero sobretot, no hi fotis plomalls... ni tampoc una catifa d'osset bru!!!!!
ens veiem jaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Anònim ha dit...

lo mike, a mi també m ha agradat força, em recorda una casa de turisme rural, enjoy it man, lobrutussuperputeao

ines ha dit...

tío! que chulooooo! a ver cuando me cruzo los andes y te voy a visitar... si al final me paso aquí el invierno nos vamos a esquiar por ahí ¿vale?
enhorabuena... ¡yo también quiero una caaasaaaa!
besotes
inesh