diumenge, 13 d’abril del 2008

Buenos Aires (1)










He passat el cap de setmana a Buenos Aires: és el tercer cop que visito la ciutat i ara em comença a agradar (suposo que és pq aquest cop no anava per feina). La ciutat té barris molt opulents, es fa extrany de veure quan vens d'una ciutat de provincia on la misèria no es pot amagar.
Entre els barris curiosos de Buenos Aires, aquest cop he descobert Palermo Viejo, és una antic nucli de tallers amb cases baixes que s'han restaurat. S'hi han instal·lat artesans i dissenyadors, és com una mena de Notting Hill però en versió llatina.
Ahir vaig sopar amb el Josep i el Fernando, gracies Josep per la visita!!, és un gust veure un amic aquí a l'Argentina...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cabrón, fot dil2 pictures i no eso

Anònim ha dit...

per favor, podem estar parlant del blog mes lamentable del mon? plomalls, a les carreteres argentines hi ha plomalls... vergonya aliena... fot xixa i coses amb el cor, no pallassades... plomalls, bananes, gomeries... no se si riure o plorar... shame on you bro, shame on you!!!!!!!!!!

ines ha dit...

oye... si vas a buenos aires avísame y te pongo en contacto con la mery, una amiga mía, que es lo más y te sacará por ahí de marchuki!
besos!
inés