dissabte, 12 d’abril del 2008

Gomería Gomería!










Al llarg de les carreteres argentines hi ha una profusió de locals anomenats 'Gomería'. S'hi ven material escolar?, components industrials? o profilàctics? Nooo, en una 'Gomería' s'hi reparen pneumàtics per 4AR$/roda (0,75€), desmuntar/muntar roda i coberta inclòs, servei express.
En 15 minuts pots tornar a la ruta. Són locals pintorescos, els trobo fascinants (estic embogint???). He començat a col·leccionar fotos de Gomerías.
En argentí, unes gomes també poden ser uns implants mamaris, així que el somni secret de qualsevol gomero, és que arribi una dona al local i els digui 'Se me pincharon las gomas flaco!'...

4 comentaris:

Unknown ha dit...

L'afició per les Gomeries encara et fara canviar d'ofici...

Pau & Vane

Silvia ha dit...

Definitivament, si trobes les gomerías fascinants és que sí que estàs embogint. Això d'estar per sota de l'equador i anar cap per avall tot el dia no et deu provar bé ;)

Anònim ha dit...

Encara t'agradaran més les "borracherias" quan vagis a Brasil; és així com anomenen aquests locals allà. M'encantava quan en descobria alguna enmig de dos gratacels inmensos a Sao Paulo: petita però ben vistosa, plena d’alegria amb tot els seus graffitis a les parets i el gran cartell que tan em va intrigar la primera vegada (els borratxos no se n'amaguen???).
Ah, per cert, sabia que Buenos Aires t'acabaria agradant, no podia ser d'altra manera!

Anònim ha dit...

No Brasil chamanse borracherias, mais nao sai para beber, fuck Argentina