dimecres, 12 de març del 2008

Florencia I, reina!


La "Fiesta de la Vendimia" és per a Mendoza el que les "Festes de la Merçè" són per Barcelona. Es va celebrar aquest cap de setmana i l'esdeveniment central és l'elecció de la 'Reina de la Vendimia'. S'escull 'la Reina' entre 17 reines dels municipis majors.
En una mena de cabalgata, les reines saluden des de dalt d'una carrossa. La gent surt el carrer portant cartells de la seva reina preferida, més o menys com fan els chiítes amb els ayatollah's a l'Iran.

Entre carrossa i carrossa, galopen gauchos a cavall. Els gauchos són com cow-boys però de rollu castizo, van més cenyits i porten un punyal al cinturó. La veritat és que em va agradar més veure els gauchos que a les reines (no penseu malament).
Això dels concursos de misses sempre ho he trobat molt freak, sorprèn molt com aquí tothom vibra amb les reines.
Va guanyar la Reina Florencia I (pot ser II, III o V, molt monàrquic...), de Tupungato. M'alegra perquè la vall del Tupungato, és una vall coronada per un volcà màgic on viuen els raïms apedregats de sota... la vall mereix un capítol apart.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per Deu Miquel, sempre flirtejant amb el món gay... Com pots dir que et van agradar més els gauchos que aquest tros de dona que surt a la foto? Per favor!!!! Encara que... estaven bons els gauchos? S'assemblaven al Ronaldinho Gaucho?
Mmmmmmm...
Cuida't molt i continua escrivint!!!!

Anònim ha dit...

Que ondas compadre, como va todo por alla? Veo que te la estas pasando chingon caon. Pero me dejaste igualmente preocupado con eso de los gauchos cabron..jaja. Si la reina esta que se cae de buena quien tiene tiempo de ver hombres en caballo. jajaj. Bueno compadre un abrazo y estamos en contacto.
EL PEDRO

Anònim ha dit...

Una pregunta: el que está poniendo la corona a la reina de la belleza eres tú Miguelona? Esa chicha colgando donde debería haber tríceps me suena de algo...

Anònim ha dit...

hola Miquel. Soc el Max. Aquí ha nevat al Pirineu i fa un fred que pela. Hem menjat la mona a l'Hospital aquest any. Per cert, la proxima vegada que intentis anar a l'Aconcagua, cal que vagis una mica més equipat, no de cap de setmana, en plan "pijo", que així no arribaràs enlloc.
Un petonet. L'ultim comentari es de la teva germaneta.