dilluns, 10 de març del 2008

Aconcagua



Aconcagua, significa 'Vigilant de pedra' en quetxua... Són 6.952 m d'alt, he pujat fins a 3.400 m i m'ha agafat una cefalea acollonant: la idea de coronar-lo s'ha esvaït bastant, la veritat. Però un pot estar mirant les neus eternes durant molta estona.

6 comentaris:

angliboy ha dit...

Migüel! El mèrit no és pujar l'Aconcagua. El mèrit serà ser el primer hombre blanco en pujar l'Aconcagua vestit amb un jersey de patitos haciendo la Maripili..

Anònim ha dit...

estimat miquel, que sigui l'últim cop que insultes la gran muntanya sagrada dels quetxues amb un polo lacoste, shame on you bro!!!!!!!
fora conyes, deu ser increïble estar davant d'un cim així... això em recorda els estius del 82 quan era a Aiguafreda i contemplava el Tagamanent...
cuida't molt i endavant!!!!!
el teu company de muntanya, ossetbru.

Anònim ha dit...

miquel, que ens pots dir de la gent de Mendoza? es acollidora? et fan sentir com a casa? com són aquests primers dies en aquella ciutat? ja ets lector del diari "Los Andes"? com va el tema casa? Ja tens Quilmes a la nevera? Fumes algun cigarret argenti de tant en tant? cuida't molt i petons!!!

Anònim ha dit...

Ànims Mike!!!

Des de BCN tots et trobem molt a faltar!

Molts petons.

Eva i Quim

Laura ha dit...

I doncs, queè et pensaves? Que seria com pujar al Pedraforca? A més els anys no perdonen!

Silvia ha dit...

Hello Miquelet,

veig que no perds el temps. Una setmana i ja atacant l'Aconcagua. Molt bé. No és que no em refiés, però he obert la foto a tota definició per comprovar si era un fotomuntatge i no m'he pogut estar de comparar-la amb les fotos de la nit Shakira.

Nen, els teus cabells han entrat en franca recessió ;)