dimecres, 12 de març del 2008

Benedictus XVI



Germans: avui en Benedictus XVI ens ha dit que contaminar és pecat, i que els aliments transgènics també són pecat... recicleu la brossa domèstica i no mengeu pa transgènic perquè anireu a l'infern. Que modern en Benet 16...
Aquí a Mendoza és fàcil veure temples com aquest. Estic per anar a una cerimònia del pastor Luis Garrafa a veure si em converteix a la fe... Argentina és un pais sorprenent, on els santeros tenen nº fiscal i emissora FM!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Miquel, guarda't bé de fer escarni dels homes de Déu. Cerca en el missatge encarcarat el seu esperit positiu, això és, que l'home d'avui maldi per no malmetre el medi ambient, ni s'enriqueixi en desmesura, ni manipuli genèticament sense informar el poble, ni abusi dels estupefaents,entre altres. Sovint ens és molt fàcil de fer burla de determinats sectors o estaments, però és millor quedar-se en el fons, no en les formes, i aquest és sens dubte un missatge positiu. Malauradament, les formes de l'Església són medievals i haurien de canviar, perquè així no aniran enlloc.
Vigila Miquel i estigues amatent.
El teu àngel de la guarda.

Anònim ha dit...

bona tarda amics, jo estic amb el papa Benedictus, hem de tornar a ser medievals, menjar pa de segol, veure el vi de la garrafa i reutilitzar els bolquers dels nadons i apretons al camp o la muntanya. Continua explicant-nos anecdotes de Mendotza i mjolts anims amb el blog, loMike. Una forta abraçada del teu amic Ricard Mestalla. P.D. No t'oblidis de veure Sin Boobs

Anònim ha dit...

Hola Miquel,

Tambè segons Benedictus XVI i els seus, és pecat utilitzar mètodes anticonceptius, abortar,...i la semana passada es va saber que l'esglèsia espanyola fa poc va invertir en Pfizer, un dels principals laboratoris farmacèutics a nivell mundial sinó el principal que evidentment fa investigació genètica i fabrica productes anticonceptius,...En fi...Un que ha brindat per tu avui a l'Alimentària.

Anònim ha dit...

Ja sé quin post ensenyar a casa! A veure si encara et desheredaran!

Germaníssim

Anònim ha dit...

AMO AL PAPA