dimecres, 5 de maig del 2010

MTB: mike tango bravo

El tema del disseny d'etiquetes de vi, segurament dona per fer un blog sencer. N'hi ha de tots els estils: clàssiques, modernes, artístiques, ecològiques, amb animals, ultra disseny, retro, gòtiques, turístiques (recordo especialment un xiringito del Maresme on es menja la paella acompanyada d'un vi rosat amb un torero a l'etiqueta, la marca és quelcom com 'viva españa' o similar, olé mis huevos!!!).

En general, el gust argentí per les etiquetes és super clàssic, la majoria són etiquetes amb fons blanc on la marca és un nom de familia o de lloc geogràfic. Tot sempre en lletres majúscules centrades i potser un bri de color en algún racó per diferènciar el varietal.
Conclusió: els linials de vi als supers argentins són molt aburrits!!!

Només en les exportacions, els argentins s'atreveixen a fer etiquetes més originals, adaptades al gust dels compradors. N'afegeixo un exemple, en un estil que batejaria de 'lacònic', simple i directe, pensat per vendre al UK. No és un hit però m'ha fet somriure, podria ser portada del blog...

3 comentaris:

laura ha dit...

El trobo un nom molt descriptiu: el nom de l'autor o pare del vi (no sé com es diu). "Tango" com a emblema del pais i més té una connotació sensual. I per rematar-ho l'adjectiu "bravo",... deu ser un vi potent, eh??

Anònim ha dit...

MTB = Mega Tonto del Bote

Anònim ha dit...

Ey, quina sorpresa el teu post!
On vas trobar aquest vi? 2008? Encara no esta al carrer...!

Nosaltres ho produim, i es ven a l'India, Mauritius y Hong Kong!
si vols, contactar i /o degustar el vi.... aquesta es la meva adressa: tb(arroba)costaflores.com

Molt bó el teu bloc! i gràcies per els comentaris del disseny!