diumenge, 21 de febrer del 2010

PIlar Rahola a l'Argentina

'La feina ben feta no té fronteres' és un lema que s'aplica en el cas de la Pilar Rahola.
La Pilar és molt coneguda a l'Argentina, ha estat convidada múltiples vegades a participar en programes informatius i d'opinió del pais. També escriu regularment a 'La Nación', el segon diari del pais, de caire conservador.

En les seves aparicions opina de tot: del govern argentí, dels maltractes a la dona al pais, de les dictadures populistes del continent (Chávez i Castro) i de qualsevol altre tema opinable.
L'any 2007, va ser especialment convidada per fer el discurs de l'acte de conmemoració de l'aniversari de l'atemptat a l'embaixada d'Israel a Buenos Aires, és ben coneguda la seva tendència pro-sionista.

Uns videos de mostra...


2 comentaris:

Adrià ha dit...

M´encanta que la Pilar triomfi més enllà de les fronteres. S´ho mereix, perquè és una tipa de molta categoria intel.lectual.
Però no t´escric per això. Què té a veure el "sionisme" amb fer un homenatge a les víctimes d´un atemptat terrorista? Em sembla que has patinat molt. I m´has ofès.

Anònim ha dit...

Tothom sap que en el conflicte del proper orient la Pilar sempre defensa les postures israelianes, això és ser prosionista oi? No té res d'ofensiu...