dimecres, 21 de maig del 2008

Choripán


Ingredientes:
Chorizo 1 (uno)
Pan francés 1 (uno)


Preparado:
Se toma el chorizo y se lo pone en el horno o parrilla, hasta que el susodicho chorizo tome el típico color del chorizo asado, un color rojo oscuro. Una vez que el chorizo toma el antedicho color, se toma el pan francés, se corta longitudinalmente por el medio y se coloca el chorizo entre las dos capas de pan que quedan conformadas. Adicionalmente se puede condimentar con chimichurri (o cualquier otra salsa) al gusto. Una vez preparado, se sirve en un plato y se lo morfan (morfar = comer) a piacere.

Els 'puestos' de choripanes es troben per tot arreu, proliferen especialment a partir de la posta de sol. Al voltant d'un foc amb fumera gris, s'aglomera la gent, no importa el lloc. A sota els ponts, a cantonades, a la sortida dels boliches, parking de supermercats, als estadis de fútbol... Pels neòfits, un 'chorizo' no és un chorisso amb pimentón com el coneixem nosaltres, sinó que és una barreja de butifarra i bratwurst. Notar que l'aspecte sanitari d'aquests llocs és molt dubtós, especialment per la salsa chimichurri. Com pel Fidel, la meva primera diarrea va venir després de 'morfarme' un choripán...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Fill meu, entre el Zonda i el Choripan és evident que en aquest món de Déu on Jesús va perdre l'espardenya corres perill...potser seria millor tornar a terres catalanes, no creus?

Silvia ha dit...

Molt millor aquesta segona (o tercera) versió del post. Si vols deixar un espai entre el texte i el reproductor pq no quedi tan enganxat posa-hi "< p >" (sense els espais) abans de l'object que hi has enganxat ;)

Anònim ha dit...

Qui és que et dona no sé què que et fa volar? Una dona? Una mendozana?
Ai, punyetero!